€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO / O aeronavă S-A PRĂBUȘIT în județul Constanța. COPILOTUL A DECEDAT!

Ştire online publicată Joi, 21 Februarie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
UPDAPTE: COPILOTUL A FOST DECLARAT DECEDAT în urmă cu puțin timp. Din primele informații ar fi vorba despre un elev la școala de pilotaj în vârstă de aproximativ 50 ani.


UPDATE: Cel conștient este pilotul care prezintă traumatism cranio-cerebral și multiple fracturi. Iar cel în stop cardiorespirator este copilotul.


UPDATE: Elicopterul SMURD a preluat un pacient conștient ce va fi transportat la Spitalul Județean Constanța, iar cea de-a doua victima este în continuare în stop cardiorespirator și se efectuează protocol de resuscitare.


UPDATE: Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, în urma impactului au rezultat două victime, încarcerate. Una dintre acestea se află în stop cardiorespirator.


UPDATE: În avion se aflau 2 persoane, o victimă este încarcerată și inconștientă și o persoană care a fost extrasă și este conștientă. 


Forțele de intervenție împreună cu echipajele medicale acționează pentru extragerea persoanei încarcerate.


Reprezentanții ISU Dobrogea au fost solicitați în urmă cu câteva minute la Tuzla, unde o aeronavă DA 42 a aterizat forțat.Vom reveni cu amănunte.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6350 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3871 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8888 secunde