€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO / Momente emoționante la Constanța. Militarii români din Afganistan s-au întors acasă

Ştire online publicată Miercuri, 13 Martie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Militarii români au dus la bun sfârșit o nouă misiune în Teatrul de Operații Afganistan. 11 militari români au revenit la începutul acestei săptămâni acasă, după ce au executat misiuni specifice de consiliere a personalului Armatei Naționale și Poliției Naționale Afgane.


Ceremonia de repatriere a avut loc astăzi de dimineață, în cazarma U.M. 01783 din Murfatlar. Cu acest prilej, militarii proaspăt întorși din Teatrul de Operații Afganistau au fost decorați cu „Emblema de merit în slujba păcii” și „Emblema de onoare a Forțelor Terestre”.


Mai multe detalii despre misiunea militarilor români și despre întâmplările prin care au trecut aceștia de-a lungul celor șase luni petrecute în Teatrul de Operații Afganistan, puteți citi în ediția de mâine a ziarului „Cuget Liber”.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7265 secunde