Galerie foto. Mitshubishi Off-Road Day - adrenalină 4X4 la Gura Dobrogei

131
1

Articole de la același autor

Exclusiv Auto, dealer autorizat Mitshubishi Motors în Constanța a organizat în week-end la Gura Dobrogei "Mitshubishi Off-Road Day". Evenimentul cu tradiție a oferit clienților brand-ului dar și tuturor celor pasionați de caii putere și conducerea pe teren accidentat, posibilitatea de a-și testa abilitățile și a se bucura de performanțele mașinilor puse la dispoziție. ASX, Outlander, Pajero și L200 sunt modelele pe care M Car Trading, colaboratorul Exclusiv Auto și importatorul Mitshubishi în România le-a oferit invitaților pentru teste. Peste 200 de persoane au fost invitate să participe alături de piloții de raliu și off-road din România de la Mach2 Sport Management la acest eveniment. 


"Ca în fiecare an, sperăm ca invitații să se bucure de peisajele frumoase și de vremea bună, dar mai ales să-și încerce puterile cu cele mai titrate modele Mitshubishi 4X4" a declarat Ciprian Vicol, directorul de vânzări Mitshubishi Constanța la debutul evenimentului. 


Comentează știrea

rodica
9 iunie 2015
cautam colaboratori seriosi!

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 Iunie 2015
Stire din Eveniment : BMW în flăcări!
Pagina a fost generata in 1.2176 secunde