Galerie FOTO. MICROBUZELE private AU PRELUAT traseele RATC

966
9

Articole de la același autor

În urmă puțin timp, microbuze ale firmelor private au ieșit pe teren înlocuind traseele 40 și 43 ale autobuzelor RATC, urmând și restul. Acestea au afișe lipite pe parbrize cu numărul autobuzelor pe care le înlocuiesc. Microbuzele vor ieși pe trasee și mâine dimineață, începând cu ora 06.30, iar biletele vor costa 1,5 lei.

Comentează știrea

un cetatean
16 septembrie 2013
Evaziune fiscala

Am mers astazi cu un astfel de microbuz....Soferul ne-a inghesuit, in picioare, ca pe oi si nici nu ne-a rupt bilete. Unde sunt cei care trebuiau sa controleze aceste microbuze ? Chestia asta se intampla de ani de zile si nimeni nu se sesizeaza !

un cetatean
16 septembrie 2013
Evaziune fiscala

Am mers astazi cu un astfel de microbuz....Soferul ne-a inghesuit, in picioare, ca pe oi si nici nu ne-a rupt bilete. Unde sunt cei care trebuiau sa controleze aceste microbuze ? Chestia asta se intampla de ani de zile si nimeni nu se sesizeaza !

Lite
16 septembrie 2013
O

Pai cine sa-i controleze pe astia ca lunar fiecare transportator da spaga catre Politia rutiera si catre ARR ?? Romania e un stat mafiot unde toate institutiile de control primesc spagi lunare pentru a trece cu vederea ilegalitatile.

badtom
16 septembrie 2013
sicrie pe roti

Toate maxi taxi sunt tot ale lor. Nu o sa ii controleze nimeni. Seful de la licente ARR are 2 masini pe 312 si????????Toti sunt mana in mana sa distruga transportul public cu marele concurs a CIRCARULUI DE PRIMAR. SUSTINETI TRANSPORTUL PUBLIC DE PERSOANE. RUSINE DOMNULE PRIMAR(SULEYMAN)

constanta
16 septembrie 2013
evaziune

astazi cei cu microbuze s-au umplut de bani;ei nu rup biletenici in zile "normale",dar astazi cred ca au dat de o mana cereasca.Traiasca primarul care ii va ferici in continuare!!! alooo garfa financiara, politia unde sant????

Răspuns la: Evaziune fiscala
Adăugat de : un cetatean, 16 septembrie 2013
Am mers astazi cu un astfel de microbuz....Soferul ne-a inghesuit, in picioare, ca pe oi si nici nu ne-a rupt bilete. Unde sunt cei care trebuiau sa...
cristina
16 septembrie 2013
ASTA S-A SI DORIT

pai asta s-a si dorit.se dorea sa ii aduca in starea de nervi pe soferii de la ratc ca sa le deschida dosar in instanta si sa ii ameninte mazare si gasca lor ca le baga microbuze ca le ia autobuzele..cei de la ratc au cazut in plasa intinsa adica de la 22.05. 2013 de cand a facut greva ratc nu le-a indeplinit doleanrtele ia stresat cu ture haotice, conditii de ccat de munca, ture zapacite, nexam libere, nexam salarii .alea is salarii la brut 1000 lei (lasa sefii de ratc care au barosane salarii) si tot futandu-i asa normal ca soferii infiltrati au cazut in plasa sa faca greva si vezi doamne s-a oparit mazare s gasca lui ca azi nu au circulat autobuzele ca nu au mosii cu ce sa se plimbe si copii la scoala..ca ii si doare pe ei de mosi si de copii.copii de barosani nu circula cu ratc ci cu masina lui babacu si cu taxi nu cu jegoasele de maxi taxi. maxi taxi au sarit acum pe trasee ca ulii pe hoituri sunt plini de purici si sunt ca un cosciug harbuit in care urci si nu stii daca mori pana la destinatie. asta sa dorit sa apara asta ca ULII IN LOCUL AUTOBUZELOR RATC.........EI E MAI BINE CA VOR AVEA ACELASI PRET CA LA AUTOBUZE DAR CIRCULAM SI INGHESUITI SI IN MIROSURI DE CACA SI PISAT.............BRAVO NMAZARE ASTA E MOSIA TA?

ioio
16 septembrie 2013
Incredibil

Prefer sa strabat orasul la picior decat sa ma urc intr-un asftel de jeg .... plin de microbi si sa imi mai ia si bani ...Ce mai urmeaza, sa ne urcam in carutze ??!!! Dar acestea sunt minunatele decizii ale minunatului nostru edil. Cazino - NU, Teatru -NU , Transport sigur NU .... Etnobotanice DA ---- Constanta - orasul de la sat :))))

transevren
17 septembrie 2013
un super mafiot

oare cum au iesit autobuzele private pe traseu ? de capul lor ? hmmmm miroase a necurat

cristina
17 septembrie 2013
SUNT MAI SIGURE MICROBUZE CU 1,50 CA LA RATC? MICROBUZ MAXI-TAXI SUNT COSCIUGE UMBLATOARE

cum e mai convenabil intr-un microbuz nesigur, imputit si CARE CULMEA BILETUL E TOT 1,50 CA LA AUTOBUZUL RATC? A E MAI BINE SA MERGI IN MAXI TAXI IN NESIGURANTA SI IN MIZERIE SI IN LOC DE AUTOBUZ RATC? PAI DA CA-S FIRMELE LOR DE MAXI-TAXI ASA CA DE AIA SE CERE DISTRUGEREA RATC CA SA FACA MAZARE SI GASCA AFACERI...........OPS! POATE NU ATI VAZUT AZI CA M ICROBUZELE CIRCULA GOALE LA MARE LA SOARE:))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5284 secunde