Nunta anului la Constanța

Galerie FOTO. Managerul Iaki Mamaia și șeful Crimei Organizate s-au căsătorit în stil rock-baroc

Duminică, 02 Iunie 2013, 19:23
5595
Ziua de sâmbătă, 1 iunie, a fost una cu emoții pentru șeful Crimei Organizate Constanța, comisarul șef Aurelian Pavel, și directorul general al Complexului IAKI Mamaia, Anca Nedea. Cei doi s-au cununat religios, înconjurați de familie și prieteni, într-o atmosferă de rock-baroc. De altfel, tema nunții a fost "Curtea regală decadentă, în atmosferă rock-baroc". 

Cununia religioasă a avut loc, la ora 19,00, la Catedrala Sfinții Petru și Pavel. Mirii și întregul alai au ajuns în mașini de epocă, mireasa radiind într-o frumoasă rochie de mireasă creația Cătălin Botezatu, iar polițistul a fost îmbrăcat de celebra Casa "Marsay" din București. Domnișoarele de onoare au fost îmbrăcate cu rochii create de designerul local Simona Șișu.

Cuplul, care radia de fericire și emoții, a avut două perechi de nași, cuplul Bucovală, proprietari de hoteluri de pe litoralul românesc și familia Budu, chirurgi din Capitală. La nuntă a participat, bineînțeles, și fratele polițistului, renumitul tenisman Andrei Pavel.

După cununia religioasă, alaiul nupțial s-a îndreptat către un restaurant din stațiunea Mamaia.

Aici, petrecerea a fost pe muzică camerală, asigurată de band-ul lui Călin Geambașu. Oaspeții au fost primiți de statui vii și conduși spre mese de hostessele îmbrăcate în costume de epocă, iar meniul a fost de asemenea de gală, preparatele fiind pregătite sub bagheta chef-ului italian Renzzo, cel care e in-charge de renumitul local "Irish Pub", dar și a chef-ului de la "Fratelli", Silviu Nedelea. Aceștia au gândit pentru gustul mirilor un meniu pe bază de vânat. Oaspeții au avut la dispoziție și barul cu produse orientale tradiționale, oferit de Mohammad Murad, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, dar și un bar de fructe sculptate, un bar de cup-cakes și sculpturi în gheață.

Pentru a le mulțumi oaspeților care au fost alături de ei, mirii au pregătit momente speciale de dans, coregraf fiind Elisabeth Pândichi Lux, director al Companiei de Balet din cadrul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".

Pagina a fost generata in 0.6164 secunde