Galerie FOTO. Măcel pe Autostradă, în drum spre Constanța. Un autocar plin cu turiști s-a RĂSTURNAT: 29 victime

861
1

Articole recomandate

UPDATE - Potrivit ultimelor informații, patru persoane sunt în stare gravă, alte 29 fiind rănite, dar în stare stabilă. 


15 persoane au fost rănite în urma unui accident rutier grav care a avut loc pe Autostrada Soarelui. Din câte se pare, un autocar cu pasageri a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.  Potrivit România TV, la fața locului au intervenit 14 echipaje ale ISU și un elicopter SMURD. Accidentul s-a produs pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 23. Din primele informații, șoferul autocarului ar fi pierdut controlul volanului, iar vehiculul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. În autocar se aflau 40 de persoane.


Medicul coordonator SMURD București, Bogdan Oprița, a declarat, la România TV, că toate victimele vor fi transportate la spitalele Sf. Pantelimon și Floreasca din Capitală.

"Din ceea ce mi-au raportat colegii mei aflați la fața locului este vorba de 15 persoane afectate. La o primă evaluare, trei victime sunt în stare gravă: una cu traumatism cranio cerebral și comă post traumatică, care a fost și intubată, o a doua este post traumatizată, iar a treia are fractură de humerus. La prima vedere, celelalte persoane nu par să prezinte traumatisme foarte grave. La fața locului au fost deplasate o mașină de terapie intensivă cu medic, un elicopter SMURD, mașini de prim răspuns, mașina de prim ajutor și autospeciala de descarcerare pe care o avem detașată pe perioada sezonului estival pe Autostrada Soarelui la kilometrul 20 tocmai pentru a putea interveni în această zonă. Avem deplasate acolo și doua autospeciale de transport victime multiple. Am fost nevoiți să chemăm personal de la domiciliu pentru ca personalul de la noi de la Floreasca a fost detașat la fata locului", a explicat medicul Bogdan Oprița, scrie rtv.ro.



Comentează știrea

dom- profesor
13 iulie 2014
aarmistuI de Ia Cuget

nu stiu cine semneaza articoIuI,dar ar trebui sa te uiti in dictionar si sa inveti ce reprezinta cuvantuI "maceI" .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5525 secunde