€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO. L-ați uitat pe "Mânca-l-ar mama"? Imagini de colecție cu primarul-măscărici

Ştire online publicată Joi, 11 Ianuarie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Fostul primar de tristă amintire al Constanței Radu Mazăre a șters-o englezește în Madagascar. E bine mersi în insulă, la mii de kilometri depărtare de celula cu gratii ce-l așteaptă, și, chiar dacă pe numele său s-a emis mandat de arestare și este dat în urmărire internațională, este greu de crezut că-l vom mai vedea prea curând în România, pentru a da socoteală pentru relele pe care le-a făcut. 


Că l-or fi ținut în brațe americanii, că l-or proteja israelienii, gașca lui de afaceriști, încă nu știm, avem instituții ale statului care se ocupă de investigații. 
Noi publicăm astăzi doar câteva fotografii de colecție, pentru ca lumea să nu-l uite pe primarul-măscărici. 
„Mânca-l-ar mama” n-a fost mereu zmeul-zmeilor. Să ne aducem aminte că firmele găștii, în acei tulburi ani 90, erau pline de datorii. Ne mai aducem aminte de scormoneala prin gunoaie în centrul Bucureștiului, de circul din Mamaia și de baia de mulțime de 1 Decembrie, alături de electoratul lui preferat. 
Pentru o zi, e suficient zic, nu? 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7173 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3913 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7965 secunde