GALERIE FOTO / Incredibil! S-a aventurat în mijlocul Canalului Dunăre-Marea Neagră și apoi a cerut ajutor

152

Articole de la același autor

Pompierii ISU "Dobrogea" de la Detașamentul Cernavodă au intervenit în urmă cu puțin timp pentru recuperarea unei persoane rămasă blocată pe Canalul Dunăre-Marea Neagră. Aceasta a fost scoasă de echipajul de pompieri și predată cadrelor medicale sosite la fata locului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța atrage atenția cetățenilor asupra pericolului la care se expun prin practicarea activităților de agrement pe suprafața înghețată a râurilor, iazurilor, lacurilor, barajelor și canalelor colectoare din județ, întrucât gheața poate ceda în orice moment, periclitându-le viața.

"Astfel, pentru preîntâmpinarea unor evenimente ce pot avea consecințe tragice, recomandăm părinților să explice copiilor riscurile pe care le implică plimbările sau jocurile practicate pe suprafața înghețată a apelor, interzicându-le astfel de activități și supraveghindu-i în permanență", precizează reprezentanții ISU "Dobrogea".

Având în vedere faptul că straturile de gheață de la suprafața lacurilor sunt foarte înșelătoare, părând a fi mult mai groase decat sunt în realitate, îi sfătuim pe pescari să evite pescuitul la copcă, înlăturând astfel riscul de înec în urma prăbușirii sub stratul subțire de gheață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2363 secunde