Galerie foto. Și-a luat viața! O persoană s-a aruncat de pe podul din Năvodari - UPDATE

285

Articole de la același autor

UPDATE - Medicii au declarat în urmă cu câteva momente decesul bărbatului. Cadavrul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. 


UPDATE - Militarii au scos din apă trupul victimei. Cadrele medicale sosite la fața locului îl resuscitează în aceste momente. 


UPDATE - La fața locului s-a deplasat o autospecială de la Detașamentul Midia Năvodari cu șase subofițeri și scafandri militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea". În total 10 subofițeri și doi ofițeri îl caută în apă cu o barcă pneumatică pe cel care a decis să-și pună capăt zilelor. Martorul le-a precizat anchetatorilor că persoana care s-a aruncat este un bărbat însă, nu a putut preciza vârsta acestuia. 


O persoană s-a aruncat, în urmă cu câteva momente, de pe podul din Năvodari, direct în canal. Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea se îndreaptă către locul tragediei. Cel care a alertat autoritățile este un martor care a observat întreaga scenă. Vom reveni cu amănunte.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3951 secunde