Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO. HAOS ÎN GARA CONSTANȚA! TRENURI ÎNTÂRZIATE, NERVI ÎNTINȘI LA MAXIM

Ştire online publicată Luni, 19 Martie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, mai multe trenuri se confruntă cu mari întârzieri, iar unele au fost chiar anulate., luni dimineață. Potrivit ultimelor informații transmise de CFR Călători, au întârzieri de trenurile care pleacă din Gara de Nord spre Constanța, Craiova, Galați, Ploiești și retur. 


CFR Călători a transmis, luni dimineață, că mai multe trenuri au întârzieri, iar unele au fost anulate, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Astfel, trenurile de la București Nord la Constanța, Craiova, Galați, Ploiești și retur circulă cu întârzieri.


Acolo unde este necesar, se intervine cu utilaje și cu locomotive Diesel iar călătorii vor fi preluați spre destinații cu trenuri din graficele de circulație sau cu trenuri suplimentare. Deoarece între Ciulnița și Constanța nu poate fi utilizată tracțiunea cu locomotive electrice, a fost luată decizia anulării următoarelor trenuri: IR 1581, IR 1582, IR 1587 și IR 1588 București Nord – Constanța și retur R 8212 Constanța – Fetesti R 8011 București Obor – Fetesti R 8012 Ciulnița – București Obor R 8002 și R 8003 Constanța – Bucureștilor Obor și retur Pasagerii vor fi preluați de restul trenurilor din grafice, scrie Libertatea.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8114 secunde