GALERIE FOTO. HAOS ÎN GARA CONSTANȚA! TRENURI ÎNTÂRZIATE, NERVI ÎNTINȘI LA MAXIM

414

Articole recomandate

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, mai multe trenuri se confruntă cu mari întârzieri, iar unele au fost chiar anulate., luni dimineață. Potrivit ultimelor informații transmise de CFR Călători, au întârzieri de trenurile care pleacă din Gara de Nord spre Constanța, Craiova, Galați, Ploiești și retur. 


CFR Călători a transmis, luni dimineață, că mai multe trenuri au întârzieri, iar unele au fost anulate, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Astfel, trenurile de la București Nord la Constanța, Craiova, Galați, Ploiești și retur circulă cu întârzieri.


Acolo unde este necesar, se intervine cu utilaje și cu locomotive Diesel iar călătorii vor fi preluați spre destinații cu trenuri din graficele de circulație sau cu trenuri suplimentare. Deoarece între Ciulnița și Constanța nu poate fi utilizată tracțiunea cu locomotive electrice, a fost luată decizia anulării următoarelor trenuri: IR 1581, IR 1582, IR 1587 și IR 1588 București Nord – Constanța și retur R 8212 Constanța – Fetesti R 8011 București Obor – Fetesti R 8012 Ciulnița – București Obor R 8002 și R 8003 Constanța – Bucureștilor Obor și retur Pasagerii vor fi preluați de restul trenurilor din grafice, scrie Libertatea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.427 secunde