Galerie foto / Grav accident rutier în Constanța! A fugit de la locul unui accident și a produs altul! DOUĂ VICTIME

1945
4

Articole de la același autor

Un accident rutier grav s-a petrecut, în urmă cu câteva minute, în Constanța, pe DN 3C, varianta Constanța - Ovidiu.  La fața locului, au sosit polițiștii și echipaje SMURD.


UPDATE -  În coliziune au fost implicate o mașină și un TIR. Șoferul TIR-ului spune că șoferul mașinii conducea șerpuit, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului. În mașină se mai afla un prieten al acestuia. În urma testelor, oamenii legii au descoperit că tânărul avea o alcoolemie de 0,64. 


Cu puțin timp înainte de producerea accidentului, tânărul a provocat un alt accident, în zona Abator, de unde a fugit. Atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Mai mult, tânărul nu are nici permis de conducere.

Comentează știrea

traian
23 octombrie 2015
retardati cu cazan de Bulgaria

Vad ca masina are numere de BG. Probabil era condusa ori de in tigan, ori de un retardat mintal. Aveti grija mare in trafic cand vedeti un cazan cu numere de Bulgaria!

de acord
23 octombrie 2015
de acord

Pe linga faptul ca statul pierde o groaza de bani dobitocii care conduc astfel de masini sint si pericol in trafic nu mai spun ca majoritatea sint tigani si tot felul de lepadaturi.

adevar
30 octombrie 2015
adevar

UE tratati pe romani la cap pana nu s au pierit toti cu scoala lor

adevar
30 octombrie 2015
adevar

Scolile la romani sunt doar trafic de femei .UE tratati pe romani la cap pana nu s au pierit toti cu scoala lor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4019 secunde