Galerie FOTO. Doi cetățeni turci, ARESTAȚI pentru că au adus, ILEGAL, zeci de sirieni în țara noastră

84

Articole de la același autor

Cei doi cetățeni turci care au adus în România, în week-end, în mod ilegal, un grup de 26 de sirieni, la bordul unui iaht, au fost arestați preventiv. Polițiștii de frontieră au întocmit celor doi cetățeni turci actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat și racolare, îndrumare și călăuzire a uneia sau mai multor persoane în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat.




Împotriva celor doi cetățeni turci a fost luată inițial măsura reținerii pentru 24 ore, începând cu data de 27 iulie, ora 22.30, fiind introduși în arestul Poliției Constanța, după efectuarea formalităților legale, iar duminică au fost prezentați Judecătoriei Mangalia. Ieri, magistrații au dispus arestarea lor preventivă pentru 29 de zile.


Cetățenii sirieni au solicitat cereri de azil, în conformitate cu prevederile Legii 122/2006, privind azilul în România, drept pentru care au fost predați Serviciului pentru Imigrări Constanța și ulterior conduși la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil - Galați, cu un autocar pus la dispoziție de către Garda de Coastă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5046 secunde