Galerie foto. Descinderi cu mascați și bunuri de mii de euro confiscate de polițiști

312

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă, sub coor-donarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au organizat mai multe acțiuni pentru destructurarea unei gru-pări care se ocupa cu contrabanda cu produse textile prin Portul Constanța.

Polițiștii au descins în șapte locuințe din județul Călărași și în municipiul București, la domiciliile a patru indivizi acuzați de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și cesionare fictivă a părților sociale a unei societăți comerciale în scopul sustragerii de la urmărirea penală.

"Cele patru persoane se ocupau cu introducerea în țară a unor bunuri în sistem containerizat, prin portul Constanța Sud Agigea, pe numele unei societăți comerciale care nu funcționează la sediul social declarat, după care mărfurile erau livrate unor persoane juridice și fizice fără ca operațiunile comerciale să fie înregistrate în evidența contabilă a societății, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale către stat", au declarat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Oamenii legii au ridicat mai multe documente contabile care urmează să fie verificate de anchetatori. În urma descinderilor, anchetatorii au confiscat trei autoturisme de lux, în valoare de 80.000 de euro, un skijet cu peridoc evaluat la 15.000 de euro, 28 de telefoane mobile, un card de memorie, un laptop, bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, 22.705 euro, 4.500 lei și 10.975 USD. De asemenea, oamenii legii au mai descoperit într-un depozit 1.959 de baxuri cu materiale textile.

"În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală, contrabandă și transmiterea fictivă a părților sociale sau a acțiunilor deținute într-o societate comercială în scopul sustragerii de la urmărirea penală sau în scopul îngreunării acesteia", spun anchetatorii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Sute de pachete cu țigări, confiscate
Pagina a fost generata in 0.4978 secunde