GALERIE FOTO / Cetățean bulgar, arestat la Constanța, pentru trafic de migranți

385

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Serviciul Prevenirea și Combaterea Infracționalității Transfrontaliere, Compartimentul Sprijin Operativ și Sectorul Poliției de Frontieră Ostrov, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale, în cadrul căreia au monitorizat activitatea infracțională a unei grupări ce se ocupa cu traficul de migranți.

Astfel, a fost identificat si oprit în trafic, pe autostrada A2, un autoturism înmatriculat în Republica Bulgaria, condus de un cetățean bulgar, care transporta șase persoane ce nu vorbeau limba română și nu își justificau scopul călătoriei.

Persoanele în cauză au fost duse la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov pentru continuarea cercetărilor, unde s-a stabilit că sunt cetățeni irakieni, patru adulți cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani și doi minori în vârstă de trei, respectiv șapte ani.

În urma cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei șase au intrat ilegal în România, pe la "frontiera verde", în zona localității Ostrov. De acolo au fost preluați de cetățeanul bulgar, N.E.T., în vârstă de 48 de ani, cu scopul de a-i transporta până în Germania, contra sumei de 8.000 de euro, de persoană.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii irakieni, respectiv trafic de migranți pentru cetățeanul bulgar, pentru a stabili întreaga arie infracțională și depistarea tuturor persoanelor implicate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5885 secunde