Galerie foto. Ce au găsit polițiștii de frontieră la bordul unei nave

142

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au găsit, la bordul unei nave care a ajuns din direcția Maroc în Portul Sulina, trei cetățeni marocani care au încercat să intre în țară fără documente justificative.


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sulina au desfășurat, alături de lucrătorii vamali și reprezentanții Căpităniei Zonale Sulina, controlul unei nave sub pavilion Gibraltar, care a ajuns în Portul Sulina din direcția portului Casablanca (Maroc).


În urma controlului de frontieră, la bordul navei au fost descoperiți trei bărbați care nu dețineau documente de identitate și nu vorbeau nicio limbă de circulație internațională.


Verificările au stabilit faptul că cei trei tineri sunt cetățeni marocani, A.T., în vârstă de 18 ani, A.B. de 19 ani și E.M.A., de 20 ani, care au declarat ca intenționau să ajungă în mod ilegal în țara noastră.


Comandantul navei, un cetățean polonez, a declarat faptul că nava a plecat din portul Casablanca, iar după aproximativ cinci ore de marș au fost descoperiți ascunși cei trei cetățeni marocani.


Polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală celor trei cetățeni marocani pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar armatorul navei în cauză, o firmă de shipping cu sediul în Olanda, a fost sancționat contravențional cu suma de 24.000 lei (trei amenzi în cuantum de 8.000 lei fiecare) deoarece a transportat în România cetățeni străini fără a îndeplini condițiile legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5907 secunde