Galerie foto. Băiatul mort în accidentul de tren de la Valu lui Traian, elev la Liceul Internațional de Informatică din Constanța

11627
4

Articole de la același autor

Un apel la 112, primit duminică după amiaza, alerta cadrele medicale din Constanța cu privire la faptul că o persoană a fost spulberată de tren, în localitatea Valu lui Traian din Constanța. Ajunși la locul cu pricina, salvatorii nu au putut decât să constate decesul. Băiatul care și-a pierdut viața într-un mod tragic se numește Akan Mujdaba și era elev în clasa a 12-a, la Liceul Internațional de Informatică din Constanța...Un elev olimpic, cu rezultate școlare foarte bune. 
Se pare că tragedia s-a petrecut din cauza faptului că tânărul avea căștile în urechi și nu a auzit trenul sosind. 


Pe pagina de socializare a acestuia, colegii, prietenii sau pur și simplu cei care l-au cunoscut au trimis zeci de mesaje de condoleanțe. 










Comentează știrea

autor
29 februarie 2016
Un înger !

Dumnezeu să îl odihnească !

ee
29 februarie 2016
ee

"tânărul avea căștile în urechi și nu a auzit trenul sosind" ; se numeste selectie naturala

Mos Ion
29 februarie 2016
Deja a devenit o problema majora !

Zilnic vezi prin oras o gramada de tineri ,si nu numai....cu ''dopuri'' in urechi ! Trec strada precum niste sinucigasi , si pe trecere fiind....trebuie totusi sa vezi si sa AUZI ceva....un avetrisment , un claxon....dar deh , vb celui mai de sus...SELECTIE NATURALA !

Adrian
1 martie 2016
Nu judecati

Mare pacat de un tanar cu potential! Multi tineri din generatia de azi sunt geniali dar sunt total rupti de ceea ce inseamna viata si autoconservare! Devin olimpici dar in viata de zi cu zii sunt total rupti de realitate! Pacat de copiii astia care ar putea face mult pentru tara!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4784 secunde