GALERIE FOTO / ACCIDENT RUTIER SPECTACULOS la Constanța. 10 mașini implicate

3016
5
Un accident rutier grav cu 10 mașini implicate, s-a produs în acestă seară în zona Gării CFR.  Evenimentul a fost provocat de o șoferiță, in vârstă de 54 de ani, care a izbit un stâlp după ce s-a răsturnat cu autoturismul Audi Q7 pe care-l conducea.




Comentează știrea

X
13 februarie 2018
Y

Cum o cheama pe drogata de soferita?

Am avut noroc
13 februarie 2018
Am scapat si de data asta

Bine ca a venit politia ca altfel aveam emotii.Femeia asta a terminat 10 masini si un stalp ca nu a putut mai mult,saraca de ea.Bine ca politistii fac masuratori,fac ce au invatat ei sa faca.Ca de preventie nici vorba sa se ocupe.Repet,politia intervine numai cand are sange pe pereti sau bucati de creier pe asfalt.In rest..."nu avem instrumente legale"....."nu sunt bune legile"..."nu avem personal,domnilor".In schimb sunt tantosi,aroganti si plini de importanta lor.Hai sictir, Politie romana ! Cand ai de gand sa ne aperi ? Esti in stare sa-ti faci datoria sau nu ? Mai stat paralel,pentagonal,octogonal sau cum te-au numit pesedeii tai,astia care muncesc din greu in Parlament,esti in stare sa ne aperi sau stingem si noi lumina ?

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Sica
13 februarie 2018
iar Q7

Sunt destul de naravase si greu de strunit de femei aceste masini Q 7

STEFAN
13 februarie 2018
AAA

Permisul suspendat pe viata si condamnata la inchisoare. Asta merita mu*st* asta. Si sper sa fii data in judecata. Invatati in mortii voatri de pizd* sa conduceti inainte sa urcati la volan si cu masini de 2T . Ele nu stiu sa fac o parcare si au dreptul la condus . Baga v as pla n gat de curve proaste

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.037 secunde