GALERIE FOTO. ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. INTERVINE SMURD-UL. TRAFICUL ESTE INFERNAL! / UPDATE

3658
2
Accident în sensul giratoriu din zona Universității "Andrei Șaguna", la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga. Potrivit primelor informații, o autospecială de pompieri ISU Dobrogea și o ambulanță au intervenit la fața locului, în urma unui accident între două autoturisme.


UPDATE - În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, fiind scoasă din mașină de pompieri și predate cadrelor medicale ale SMURD. Un echipaj al Serviciului Rutier Constanța efectuează cercetări la fața locului. Martorii susțin că accidentul s-a produs cel mai probabil din cauza neacordării de prioritate autoturismului aflat în sensul giratoriu.


UPDATE - Victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru investigații medicale amănunțite.


UPDATE - Traficul rutier se desfășoară cu foarte mare dificultate, în pofida numeroaselor echipaje de Poliție care încearcă din răsputeri să fluidizeze circulația. Drept urmare, șoferii sunt sfătuiți să evite zona până se reintră în normal. 


Comentează știrea

Badila flavius
24 martie 2017
Dilema

Chiar nu pot sa imi imaginez cum au reusit chiar acolo unde e mereu aglomerat... Am trecut pe acolo chiar dupa ce s.au pocnit

Ctean
25 martie 2017
Soferi

Pai nu au facut astia sens giratoriu sa nu se mai intample asa ceva? Dar respectul nu are cum sa te invete cineva trebuie sa vii de acasa cu el si probabil vreun jmecher nu la avut la el .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9829 secunde