€ 4.655
£ 5.1783
$ 4.1067

Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO / ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. A intrat cu tirul în pom!

Ştire online publicată Joi, 11 Octombrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Un șofer bulgar a fost rănit azi-noapte, în județul Constanța, după ce a intrat cu tirul într-un copac. Bărbatul în vârstă de 61 de ani, cetățean bulgar, a condus un ansamblu de autovehicule format din autotractorul marca Mercedes, care tracta o semiremorcă, pe DN38, dinspre Comana către Negru Vodă unde, la km 38, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă prin dreapta și intrând într-un copac.


În urma accidentului rutier, șoferul a suferit un traumatism toracic forte și a fost transportat la spital. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3842 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3574 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Economie
joi, 13 decembrie Foto : Mișcarea sindicală  din transportul naval se reorganizează 1722 vizite, 0 comentarii Mișcarea sindicală din transportul naval se reorganizează
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7137 secunde