GALERIE FOTO / Accident rutier GRAV pe A4. ȘAPTE VICTIME, dintre care TREI COPII

2393
3
Un accident rutier grav a avut loc ieri, în jurul orelor 18,30, pe A4, la ieșirea din Ovidiu către București. Cetin Ismail, un jandarm constănțean în vârstă de 34 de ani, se îndrepta pe A4 către Ovidiu și se pare că a vrut să întoarcă , virând printre parapeții din plastic într-un loc unde aceștia lipseau. Nu a oprit și nici nu s-a asigurat, moment în care a intrat  violent într-un Audi care circula din sens opus în mod regulementar. 


Coliziunea a fost violentă, pasagerii din Logan au fost aruncați din mașină pe carosabil.  În urma impactului deosebit de puternic, jandarmul constănțean, soția și copilul acestora în vârstă de cinci ani au ajuns la spital în comă profundă, starea lor fiind critică. Pasagerii din Audi, doi copii de cinci respectiv șapte ani și părinții acestora au fost transportați la spital, suferind multiple fracturi. 




Comentează știrea

aoleu
16 iulie 2013
vai

Pai in cazu asta, jandarmu ala fara pic de creier, cum in ultimu timp ne caracterizam, e un imbecil care si daca se reface l-as bate in cap in fiecare zi a vietii lui. Cat cap sa ai sa intorci pe acolo, si a mai fost un accident anu trecut tot pe centura...si tot grav. Probabil sa nu mai consume benzina pana la ramificatia de Valu lu Traian s-a gandit sa o taie pe acolo inapoi la el la tzara de unde era de bastina. In al 2-lea rand CNADNR trebe dat in judecata ! Stii ca ai tara plina de prosti imbecili, pune frate tabla sa nu mai treaca.

misandra
16 iulie 2013
inca o dovada a cat de imbecili sunt soferii barbatiCetin Ismail, șoferul unui Logan cu numărul de înmatriculare B 26 MVH, care se deplasa pe A4, către orașul Ovidiu, a întors mașina printre balizele din plastic ce separă cele două sensuri de mers, deși o

Un accident rutier grav a avut loc ieri, în jurul orelor 18,30, pe A4, la ieșirea din Ovidiu către București. Cetin Ismail, un jandarm constănțean în vârstă de 34 de ani, se îndrepta pe A4 către Ovidiu și se pare că a vrut să întoarcă , virând printre parapeții din plastic într-un loc unde aceștia lipseau. Nu a oprit și nici nu s-a asigurat, moment în care a intrat violent într-un Audi care circula din sens opus în mod regulementar.

Georgiana
17 iulie 2013
Fals

wow wow wow, multe informatii de aici sunt total gresite....Asa ca Doamna/D-soara Andreea Iliescu trebuie sa va documentati mult mai bine

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4464 secunde