GALERIE FOTO. ACCIDENT RUTIER GRAV ÎN CONSTANȚA. TREI MORȚI!

2531

Articole de la același autor

Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu puțin timp între localitățile Mereni și Topraisar. 


Din primele informații, este vorba despre o coliziune între două autoturisme. În urma producerii acestuia, patru persoane au fost rănite, dintre care două persoane au rămas încarcerate, fiind nevoie de echipele speciale ale ISU pentru a le elibera.


Intervin echipaje de descarcerare, SMURD şi mai multe ambulanţe, precum şi elicopterul SMURD. Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă trei victime sunt în stop cardio-respirator şi se efectuează protocol de resuscitare. Cea de-a patra victimă, un bărbat, prezintă un traumatism abdominal grav, este în stare critică şi a fost preluată de o ambulanţă pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.

Din păcate, în ciuda eforturilor echipelor de salvare, cele trei victime nu au mai putut fi resuscitate şi au fost declarate decedate.


 Potrivit unor surse apropiate anchetei, din primele cercetări la fața locului, se pare că autoturismul Audi circula pe DJ 391 dinspre Topraisar spre Mereni cu viteză. La un moment dat, a depășit o căruță, iar după revenirea pe banda de mers, din cauza vitezei excesive, șoferul ar fi pierdut controlul direcției și a lovit cu partea laterală a mașinii Peugeot-ul care venea din sens opus, dinspre Mereni.


Victimele decedate sunt șoferii celor două autoturisme implicate, Audi și Peugeot, dar și un pasager drepta față din Audi. Pasagerul din Peugeot a fost transportat în stare gravă la spital.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6325 secunde