GALERIE FOTO / ACCIDENT GRAV la intrarea în CONSTANȚA. O mașină arsă complet, alte trei distruse - UPDATE

6610
8

Articole de la același autor

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu câteva minute la intrarea în orașul Constanța, dinspre localitatea Lazu. Două mașini au lovit rondul de piatră din sensul giratoriu, iar o altă mașină arde pe partea dreaptă a drumului. De asemenea, în accident a fost implicată și o dubiță. Spre fața locului se deplasează, în prezent, o ambulanță și reprezentanții Poliției Rutiere.


UPDATE:


- Pompierii de la ISU Dobrogea au reușit să stingă incendiul izbucnit la autoturismul marca Renault. De asemenea, rutieriștii constănțeni au ajuns la fața locului și au început cercetările, pentru a stabili cine este responsabil pentru producerea impactului. 
Deocamdată nu se cunoaște numărul de victime. 


- Valentin Filip, de 32 de ani, conducea un Renault pe DN 39, dinspre Lazu către Constanța. La un moment dat, ajungând în apropierea sensului giratoriu de la intrarea în municipiul Constanța (intersecția cu localitatea Cumpăna), din cauza nerespectării distanței regulamentare în trafic, șoferul a intrat în coliziune față spate cu un Citroen, condus regulamentar de Adelina Georgiana Rad, de 25 de ani, care se deplasa în aceeași direcție de mers și pe aceeași bandă. Imediat, Renaultul a fost foc de la blocul motor și, în doar câteva minute, s-a făcut scrum. 
În urma impactului, Citroenul a ricoșat către în față și a intrat într-un Volkswagen, condus de Leonard Popa, de 41 de ani, care, din cauza coliziunii, a ricoșat către în față, a pătruns în sensul giratoriu și a intrat în coliziune cu un Duster, condus de Nicolae Sterpu, de 40 de ani, care se afla în sensul giratoriu. 
În urma accidentului, Izabela P., de 16 ani și Andra Cristina C., de 17 ani, pasagere în Volkswagen, au fost transportate la spital cu răni ușoare. De menționat este faptul că șoferii nu au consumat băuturi alcoolice.






Comentează știrea

EU
10 ianuarie 2014
ACCIDENT GRAV

Cel vinovat este cond. auto de la Renault !!!! Cu putin timp mai devreme am vazut accidentul de la circa 50 de metri ! Cred ca soferul Renaultu_lui avea peste 150 de km pe ora !!!! Fara sa schiteze a frana s-a dus direct in Citroen si la impins in Datster. Cred ca era drogat s-au beat!!!!!!

gogu
10 ianuarie 2014
mai bine...

invata-l pe nr. 1 romana...

Mișu
10 ianuarie 2014
Precizare!

Gogu este un dobitoc! Să învețe să scrie corect, noi vorbim și scriem în limba română și folosim semnele diacritice, este absolut normal și corect! Semidoctul ăsta se amestecă într-o discuție care-l depășește complet și se "dă cult la cultura generală". Sictir prostule!

baiat
11 ianuarie 2014
agramatiilor

Mai puneti si voi mana pe o carte ca de pe facebook nu o sa invatati sa scrieti corect ! Succes

INTELIGENTUL
13 ianuarie 2014
MARTOR LA ACCIDENT

Frate, dace vroia sa se sinucida pentru ca s-a certat cu nevasta-sa, putea sa faca orice altceva, decat sa mearga cu o asa viteza pe sosea si sa mai implice si pe altii, sa distruga 4 masini. Norocul lui a fost ca nu au fost decedati, la pe care o viteza avea. Soferul care a produs accidentul nu a franat deloc, avea o viteza imensa cand a lovit Citroen-ul!

Răspuns la: agramatiilor
Adăugat de : baiat, 11 ianuarie 2014
Mai puneti si voi mana pe o carte ca de pe facebook nu o sa invatati sa scrieti corect ! Succes
piti
13 ianuarie 2014
sssssttt!!!

Individul care a condus Renault-ul ori era beat, ori drogat, ori vroia sa se sinucida! Nu poti sa intri intr-un sens giratoriu fara sa franezi macar o clipa! Acest individ este un pericol public! Pacat ca nu se pot ridica aceste carnete de conducere auto pe viata!

Răspuns la: Precizare!
Adăugat de : Mișu, 10 ianuarie 2014
Gogu este un dobitoc! Să învețe să scrie corect, noi vorbim și scriem în limba română și folosim semnele diacritice, este absolut normal și...
BIBI
13 ianuarie 2014
BIBI

DACA ESTI UN AGRAMAT, DIN ACEASTA CAUZA NU TI-AI DAT SEAMA CA AI SCRIS GRESIT "AGRAMATIILOR"! SUCCES LA STUDIU!!!

Răspuns la: agramatiilor
Adăugat de : baiat, 11 ianuarie 2014
Mai puneti si voi mana pe o carte ca de pe facebook nu o sa invatati sa scrieti corect ! Succes
replica christian louboutin mens
28 februarie 2014
replica christian louboutin mens

louboutin pink boots Stiri Eveniment : GALERIE FOTO / ACCIDENT GRAV la intrarea în CONSTANȚA. O mașină arsă complet, alte trei distruse - UPDATE | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica christian louboutin mens http://franklyfit.benefituamerica.com/images/christian-louboutin-bianca-140mm.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Minoră de 16 ani, lovită de mașină
Pagina a fost generata in 0.5748 secunde