Galerie foto. Accident grav între Neptun și Olimp. Un copil a ajuns la spital

833

Articole de la același autor

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe DN39, între Neptun și Olimp. Deși inițial la 112 s-a anunțat că o persoană este încarcerată, toate persoane au reușit să iasă din cele două autoturisme care s-au ciocnit, până la sosirea la fața locului a pompierilor.


Echipele Ambulanței au fost solicitate pentru a acorda primul ajutor. Un copil de șapte ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la spital. De asemenea, a fost rănit ușor un adult.


UPDATE - În jurul orei 12.40, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, pe banda 2, dinspre Neptun către 23 August și la km 34 +800 m, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul direcției către stânga și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, în banda 1.


În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului, de 48 de ani, a unui pasager, de 38 de ani din al doilea auto, precum și a unui minor, de 6 ani, pasager în primul auto.

Ambele autoturisme erau echipate cu anvelope de iarna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5084 secunde