Gabriela Scutea, al treilea candidat pentru șefia DNA

168
Gabriela Scutea, al treilea candidat pentru șefia DNA - 20121015sediuldna3rsz-1535102391.jpg

Articole recomandate

Astăzi, este ultima zi în care procurorii își pot depune candidatura la selecția organizată de Ministerul Justiției pentru funcția de procuror șef al DNA.


Cea de-a treia candidată la șefia DNA este procuroarea Gabriela Scutea.

Gabriela Scutea a ocupat poziția de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind propusă în 2007 de fostul ministru Monica Macovei.

Până joi, la Ministerul Justiției își depuseseră candidatura doi procurori: Paula Tănase și Nicolae Lupulescu. La începutul lunii august, a fost demarată o nouă selecție pentru propunerea de numire în funcția vacantă de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție. Candidații pot depune cereri de înscriere pentru funcția de conducere vacantă până vineri inclusiv.

Lista procurorilor care îndeplinesc condițiile legale de participare la selecție și programarea interviurilor se vor afișa la sediul Ministerului Justiției și pe site-ul instituției la data de 29 august, urmând ca în perioada 3 - 5 septembrie candidații selectați să susțină interviurile cu ministrul Justiției.

Rezultatele selecției vor fi anunțate public pe data de 6 septembrie, scrie dcnews.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8024 secunde