€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Gabriel Leș: România negociază cumpărarea a încă 48 de avioane F-16

Ştire online publicată Miercuri, 13 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Gabriel Leș, ministrul Apărării Naționale, a declarat, într-un interviu pentru Agerpres, că avioanele F-16 Fighting Falcon din cadrul Escadrilei 53, Baza 86 Aeriană Fetești, vor începe joi misiunile de Poliție Aeriană sub comandă națională. Ministrul a mai precizat că România negociază pentru completarea flotei de avioane de vânătoare cu încă 48 de aparate F-16.


"Programele noastre de înzestrare prevăd și au toate aprobările, inclusiv în CSAT, pentru încă un complet de 48 de avioane F16 care trebuie să intre în înzestrarea Armatei României, pentru că cele 12 pe care le avem în acest moment (...) reprezintă doar faza întâi. Necesarul nostru de avioane de luptă este mult mai mare. Discuțiile noastre sunt foarte avansate. Avem trimise documente pentru următoarele cinci tot la partenerul portughez, să vedem dacă există excedent pentru aceste avioane. Discuțiile pe care le-am purtat, inclusiv în SUA, au ajuns și la aspecte care țin de necesitatea achiziționării unui avion nou sau a unui avion second hand exact pe aceeași logică pe care ați spus-o, dacă prețul unui avion second hand nu ajunge foarte apropiat de prețul unui avion nou", a spus ministrul Gabriel Leș.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7749 secunde