Furturile din buzunare și din locuințe, în atenția polițiștilor constănțeni

144
Furturile din buzunare și din locuințe, în atenția polițiștilor constănțeni - furturile-1510677609.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au informat cetățenii cu privire la măsurile de siguranță pe care ar trebui să le adopte astfel încât să nu devină victime ale infracțiunilor de înșelăciune.

Astfel, în cadrul campaniei "Hoții sunt creativi, fii preventiv!", polițiștii au discutat cu oamenii, oferind sfaturi persoanelor în vârstă, care pot deveni victime ale infracțiunilor de înșelăciune și a furturilor, în special a celor din locuințe, poșete sau buzunare.

De asemenea, polițiștii au informat cetățenii că o parte importantă a furturilor din locuințe pot fi favorizate de lipsa de precauție și a neluării celor mai elementare măsuri de siguranță. Astfel, un geam deschis, o ușă neasigurată sau lipsa unui sistem de alarmă pot fi observate foarte ușor.

Totodată, polițiștii au acordat o atenție deosebită persoanelor cu anumite dizabilități, dându-le sfaturi și recomandări utile, în ceea ce privește adoptarea unui comportament preventiv în astfel de situații. La acțiune, au participat și reprezentanți ai Direcției Poliției Locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Stire din Eveniment : ELEV ÎNJUNGHIAT în curtea liceului
Pagina a fost generata in 0.896 secunde