Furturi și tâlhării pe bandă rulantă, la Constanța

436
1
Furturi și tâlhării pe bandă rulantă, la Constanța - talharie-1495813716.jpg

Articole de la același autor

Multe infracțiuni se petrec pe teritoriul Constanței, dar la capitolul furturi activitatea este chiar intensă. Pot confirma polițiștii, care au avut de furcă în ultima perioadă cu astfel de infracțiuni. Constănțenii "specializați" în activități de acest gen excelează în a sustrage bunuri în special din supermarketuri, de unde fură, de cele mai multe ori, alimente și cosmetice. La capătul opus, sunt furturile din locuințe, iar punctul culminant îl constituie hoțiile ce vin la pachet cu tâlhării.

Concret, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au dat de urma unui tânăr în vârstă de 26 de ani, din localitatea Valu lui Traian, care ar fi sustras dintr-un supermarket din municipiul Constanța mai multe produse alimentare și băuturi alcoolice.

Deși la această vârstă ar fi putut avea un serviciu care să-i aducă bani, acesta a ales calea ilegală. Prejudiciul în valoare de 1.700 de lei a fost recuperat.

Acesta nu este un caz singular. Un alt bărbat, de 53 de ani de această dată, ar fi sustras dintr-un supermarket din municipiul Constanța produse cosmetice în valoare de 50 lei. Și acest caz, produsele s-au reîntors la păgubit. Faptele lor le vor lăsa o pată neagră în cazier, căci oamenii legii le-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Arestat preventiv pentru furturi din locuințe

La 22 de ani, unii tineri sunt încă la școală, iar alții dau explicații la secția de Poliție. Este și cazul unui tânăr constănțean, pe care polițiștii îl suspectează că din noiembrie anul trecut și până în luna martie a acestui an, ajutat de un alt bărbat - aflat în stare de arest preventiv - ar fi participat la comiterea a cinci infracțiuni de furt din locuință și la o infracțiune de furt dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Constanța.

Chiar dacă prejudiciile create persoanelor vătămate au fost recuperate parțial, pe numele bărbatului în cauză Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Și tâlhari, și agresivi, la 12 ani…

Faptul că sunt minori nu i-a împiedicat să comită furturi. Revoltător este faptul că pentru a sustrage niște bani au agresat o casieră. Concret, cercetând un caz de tâlhărie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au dat de urma a doi minori, în vârstă de 12, respectiv 13 ani, pe care îi bănuiesc că ar fi sustras suma de 3.300 de lei dintr-o sală de jocuri electronice din municipiul Constanța, după ce ar fi agresat o casieră.

Și în acest caz, polițiștii din Constanța continuă cercetările, pentru a pune cap la cap toate informațiile obținute până în prezent.

Comentează știrea

Nicu
27 mai 2017
Moarte infractorilor cu intentie!

Unde sunt drepturile la autoaparare? Unde este libertatea politiei si jandarmeriei sa foloseasca armele asa cum se face in SUA? Reintroducerea pedepsei cu moartea pentru crime,chiar si pentru traffic de personae at trebui sa fie serios luata in consideratie,dupa clarificarea legii raspunderii magistratilor. Nu se mai poate,fuge lumea din Romania pe timp de pace, de saracie si de frica infractorilor,mai ceva ca sirienii de bombe si gloante !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3971 secunde