Furturi și tâlhării comise pe bandă rulantă

176
1

Articole de la același autor

Polițiștii din Medgidia au dat de urma a patru adolescenți care au comis mai multe furturi din locuință, dar și tâlhării pe raza municipiului. Suspecții au 14 și 15 ani și sunt acuzați de oamenii legii că au atacat în plină stradă nouă persoane, au jefuit două locuințe și au în "palmares" și o tentativă la tâlhărie. Toate aceste fapte, spun anchetatorii, au fost comise în perioada 20.08 2014 - 14.10.2015. 


În urma cercetărilor efectuate și ale audierilor, polițiștii din Medgidia au decis să îi rețină pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore. Ei au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Constanța, iar în cursul zilei de ieri, suspecții au fost prezentați procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia și apoi instanței cu propunere de arestare preventivă. Completul de judecată a decis să îi trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.


Comentează știrea

Sorin
23 octombrie 2015
Natiunea isi creaza infractiunea

Simplu.Fiind minori,riscul de a primi pedepse mari nu exista,prin urmare cei majori ii trimit la ,,scolarizare'' prin practica ,la furat. Apoi,marfurile furate vor fi vandute unor oameni scarbosi,care stiu bine ca au cumparat lucruri furate,pentru care unora le pare rau,pentru ca au muncit din greu .Legile de cacat ale Romaniei incurajeaza hotia,pentru simplul fapt ca sunt facute preponderant tot de hoti,doar ca de hoti care fura ,,en gros'' ,nu ,, en detaile'' ca hotii astia fara scoala.Dar si populatia ghertoaie care cumpara furaciuni e mare si de cacat....

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Hoții i-au trecut pragul casei
Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Patru mașini jefuite
Pagina a fost generata in 0.7175 secunde