Furturi pe bandă rulantă, la Constanța / Zeci de mașini prădate de hoți

253
Doi indivizi din Constanța au ajuns în spatele gratiilor după ce oamenii legii au stabilit că sunt autorii a zeci de furturi. Mihalache M., de 64 de ani și Dalida I., de 49 de ani sunt acuzați că au furat tot ce le-a picat în mână din zeci de autoturisme. Anchetatorii spun că aceștia furau doar din mașinile marca Dacia Logan, cu ajutorul unor chei potrivite. 


Polițiștii au reușit recuperarea unei părți din prejudiciul cauzat. Ieri, magistrații Judecătoriei Constanța au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de furt calificat pe numele celor doi suspecți. Ofițerii Serviciului de Investigații Criminale i-au prins în flagrant pe cei doi, sâmbătă după-amiază, în stațiunea Mamaia. 


Aceștia furat bunuri dintr-un autoturism, iar ancheta polițiștilor a scos la iveală că au comis multe alte furturi, mai ales în urma bunurilor găsite. De asemenea, oamenii legii au constatat și că Mihalache a condus un autovehicul în stațiunea Mamaia, având dreptul de a conduce suspendat încă din luna mai. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Mașini prădate de un minor
Marţi, 21 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Prădată de iubitul de-o noapte
Pagina a fost generata in 0.6099 secunde