€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Furturi pe bandă rulantă, la Constanța! Principalul suspect, un tânăr de 27 ani

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt și furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 5 au identificat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor.


Astfel, în perioada 18 mai - 22 august a.c., tânărul în cauză ar fi comis două infracțiuni de furt calificat și trei de furt, în dauna a două femei, un bărbat, precum și a două societăți comerciale din Constanța, sustrăgând produse cosmetice, telefoane mobile si diverse sume de bani.


La data de 13 septembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au prezentat pe tânăr Judecătoriei Constanța, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arestul I.P.J. Constanța.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9507 secunde