€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Furturi pe bandă rulantă din locuințele constănțenilor! Patru tineri, ridicați de polițiști

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Alina RADU
Patru tineri din Constanța au furat bani, bijuterii, ceasuri, telefoane, tablete și laptopuri, spărgând locuințe sau intrând pur și simplu pe geamurile caselor.

Polițiștii din Constanța aveau un cerc de suspecți, iar în urma a șapte percheziții la domiciliile lor, patru tineri au fost reținuți.

„La data de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat șapte percheziții domiciliare, pe raza municipiului Constanța, la persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt din locuință, faptă comisă la sfârșitul lunii iulie a.c., de unde autorii au sustras un telefon mobil și 150 de lei”, explică oamenii legii.

Polițiștii contănțeni au extins cercetările și au descoperit că cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, toți din municipiul Constanța, se fac vinovați și de alte furturi din locuințe, fapte săvârșite în perioada 27 iulie - 3 septembrie 2018, pe raza municipiului Constanța.

Astfel, polițiștii au stabilit că tinerii ar fi pătruns în locuințele a patru persoane, prin forțarea și escaladarea ferestrelor, sustrăgând mai multe bunuri de valoare, precum bijuterii, ceasuri de mână, telefoane mobile, tablete, laptopuri și diverse sume de bani.

Până în prezent, prejudiciul total, de aproximativ 10.000 de lei, a fost recuperat în parte, polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuând cercetările în vederea documentarii întregii activități infracționale a persoanelor implicate în săvârșirea furturilor.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei patru tineri, pe bază de ordonanțe, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în arestul poliției, urmând să fie fi prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3739 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1104 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7893 secunde