Furturi din Portul Constanța. Percheziții cu mascații la suspecți

518
1
Furturi din Portul Constanța. Percheziții cu mascații la suspecți - futuridinportulconstanta-1438883511.jpg

Articole de la același autor

Ieri dimineață, cu noaptea-n cap, ofițerii Serviciului Regional de Poliție Transporturi Maritime Constanța au descins la cinci adrese din județul Constanța.

În urma unei sesizări privind un furt dintr-un depozit din Portul Constanța Sud-Agigea, polițiștii au demarat cercetările. Păgubitul le-a spus anchetatorilor că din container au fost furate țigări, băuturi alcoolice și parfumuri. Acesta a mai precizat că prejudiciul este în valoare de 900.000 de lei.

În urma verificărilor, anchetatorii au stabilit cine s-ar face vinovat de comiterea infracțiunii, iar miercuri au pornit ofensiva. Împreună cu mascații Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, ofițerii au dat buzna în locuințele suspecților. În urma descinderilor, oamenii legii au reușit recuperarea unei părți din prejudiciu. De asemenea, opt persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, pentru audieri. 

Comentează știrea

viorel
11 august 2015
Nou

Cauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Mașini sparte pe bandă rulantă
Pagina a fost generata in 0.3301 secunde