Furt calificat la Constanța! Ce spune Poliția despre persoanele suspecte

195
Furt calificat la Constanța! Ce spune Poliția despre persoanele suspecte - politistii1504199086538x332-1543926842.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța cercetează două infracțiuni de tentativă la săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și furt calificat, comise în interiorul campusului unei instituții de învățământ superior din Constanța, la o societate comercială tip cafenea.


Prima faptă s-a petrecut în noaptea de 23/24 noiembrie a.c., când persoane neidentificate au pătruns, prin forțarea ușii de acces tip termopan, în respectiva societate comercială (punct de lucru situat în campus), de unde ar fi sustras mai multe bunuri, printre care două laptop-uri, un telefon mobil, o suma de bani și mai multe doze cu energizant. Ulterior, în urma cercetării la fața locului, cele două laptop-uri și telefonul mobil au fost găsite abandonate în interiorul campusului.


A doua faptă s-a petrecut pe data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 02.45, când o persoană neidentificată a pătruns în incinta respectivului punct de lucru al aceleiași societăți comerciale din cadrul respectivului campus, fără a sustrage niciun bun din interior.


Polițiștii constănțeni desfășoară cercetări specifice pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a făptuitorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3416 secunde