Furt ca-n filme în benzinărie! 85.000 lei, sustrași dintr-un seif

281
Furt ca-n filme în benzinărie! 85.000 lei, sustrași dintr-un seif - incomadupaceafostlovit1433871479-1541531382.jpg

Articole recomandate

O anchetă a fost deschisă de polițiștii craioveni după ce dintr-o stație peco din Craiova a fost furată, ieri dimineață, suma de 85.000 de lei, dintr-un seif neasigurat, scrie realitateadecraiova.net.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a spus că persoana sau persoanele care au comis fapta, neștiindu-se până în acest moment cum au stat lucrurile, au profitat atât de faptul că acel seif nu a fost asigurat cât și de neatenția angajaților stației peco.

"Ieri, din incinta unei stații peco din Craiova a fost sustrasă suma de 85.000 de lei. În cauză s-a profitat de neatenția angajaților, suma respectivă fiind sustrasă dintr-un seif neasigurat. În prezent se fac verificări. Au apărut în spațiul public informații despre un bărbat despre care se crede că este complice cu persoana care a produs fapta, dar este posibil ca acel bărbat să nu aibă nicio legătură cu acest caz. Omul respectiv le-a cerut angajaților stației să îi rezolve problema presiunii în anvelope, moment în care s-a acționat. Nu se știe însă dacă persoana a acționat pentru că a prins un moment prielnic sau poate chiar era în legătură cu bărbatul respectiv. Cercetările continuă în acest caz", a declarat Grădinaru.

Acesta a mai precizat că în cauză a fost deschis dosar penal pentru furt calificat.

Sursa:www.realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9121 secunde