Furau fier beton din portul Constanța cu ajutorul paznicului

288
Furau fier beton din portul Constanța cu ajutorul paznicului - furaufierbeton-1403111709.jpg

Articole de la același autor

Șase indivizi riscă să ajungă după gratii după ce au furat fier beton din incinta unei societăți comerciale din portul Constanța. Totul se întâmpla cu ajutorul paznicului. Prejudiciul în acest dosar ajunge la 20.000 euro.

Mai exact, Marius Dode, Maian Țurcanu, Costel Chițic și Anghel Chiriac au furat 21 de legături de fier beton, cu o greutate totală de peste 41 de tone, din stiva depozitată în incinta Mol 1, dana 117 din portul Constanța, care aparțineau unei societăți comerciale. Indivizii au încărcat marfa într-un TIR, condus de Anghel Chiriac și au scos-o din incinta portuară cu ajutorul lui Aurel Steharu care, în calitate de agent de pază, le-a permis hoților părăsirea TIR-ului fără verificări. Întreaga activitate a fost coordonată de un alt inculpat, Călin-Octavian Artimon.

Prejudiciul creat este de 18.680 euro și nu a fost recuperat. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și sesizarea Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de toți indivizii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3241 secunde