Furau Dacii și le dezmembrau la un centru de fier vechi

308
Furau Dacii și le dezmembrau la un centru de fier vechi - furaudaciisiledezmembraucentrufi-1392567244.jpg

Articole de la același autor

Pentru trei indivizi din comuna Mihail Kogălniceanu, "rețeta succesu-lui" a fost furtul de Dacii vechi. Au ajuns, însă, pe mâna polițiștilor, iar din acest week-end, au fost băgați după gratii. 
Scenariul este simplu și probat de alții: vizau Daciile vechi din comuna Mihail Kogălniceanu, pe care le furau și le duceau la un centru de fier vechi, unde le dezmembrau. Au reușit să procedeze astfel cu trei autoturisme, una dintre victime fiind preotul din comună. 
Potrivit oamenilor legii, complici le erau angajații unui centru de colectare a fierului vechi din Hârșova. La sfârșitul săptămânii trecute, însă, după ce au furat al patrulea autoturism, au schimbat centrul de fier vechi. De data aceasta, proprietarul nu a vrut să-i ajute, ba din contră, a chemat Poliția. 
Cei trei suspecți au fost prinși și identificați ca fiind Gheorghe Năsui, de 23 de ani, Adrian Stoica, de 29 de ani, și Alexandru Butacu, de 19 ani. În urma anchetei, polițiștii au stabilit că aceștia au mai furat și un radiocasetofon, dintr-un al cincilea autoturism. În plus, primii doi sunt acuzați și de conducere pe drumurile publice fără a avea permis. 
De altfel, cei doi nu sunt la prima abatere de la lege, ei fiind anchetați și în trecut pentru furt. 
De sâmbătă, 15 februarie, s-au întors după gratii, însoțiți de amicul pe care-l învățau despre furtișaguri. Au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, de magistrații Judecătoriei Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Eveniment : A încercat să spargă biroul unui avocat
Pagina a fost generata in 1.0198 secunde