Fugarul de pe Autostrada Soarelui, eliberat de judecători

593
Fugarul de pe Autostrada Soarelui, eliberat de judecători - autostrada-1336668114.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus, astăzi, respingerea recursului declarat de procurori împotriva deciziei Judecătoriei Constanța de a-l elibera provizoriu sub control judiciar pe Bogdan Mihai Cicu, de 36 de ani, din București. Acesta a fost prins, la data de 6 aprilie, după ce a fost fugărit de polițiști pe Autostrada Soarelui până aproape de localitatea Lumina, pentru că se afla sub influența băuturilor alcoolice și că nu a oprit la semnalul polițiștilor. În urma testării cu aparatul Drager, s-a constatat că acesta avea 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Procurorul de ședință a spus că se impune menținerea în arest a lui Cicu pe motiv că acesta, prin atitudinea pe care a avut-o, a arătat o nerespectare crasă a autorității statului.

De partea cealaltă, avocatul lui Cicu a spus că acesta se grăbea să ajungă în Mamaia, unde îi fusese spartă o casă, și că nu știa că avea expirată inspecția tehnică, "amănuntul" din cauza căruia a și intrat, se pare, în colimatorul polițiștilor.

Prin respingerea recursului procurorilor, judecătorii au dispus punerea lui Cicu în libertate, acesta urmând să se conformeze tuturor dispozițiilor prevăzute de magistrați în astfel de situații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2823 secunde