Fregatele Regele Ferdinand și Regina Maria vor fi modernizate

446
2
Fregatele Regele Ferdinand și Regina Maria vor fi modernizate - fregateleregeleferdinandsiregina-1439132818.jpg

Articole de la același autor

Pe 15 august, se împlinesc 155 de ani de la crearea Marinei Militare Române moderne de către domnitorul Alexandru Ioan Cuza,

iar week-end-ul trecut, a avut loc Ziua Porților Deschise în Portul Militar Constanța.

Prezent la malul mării a fost și ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, care a declarat cu această ocazie că, anul acesta, vor fi modernizate Fregata Regele Ferdinand și Fregata Regina Maria. Totodată, ministrul a menționat că va fi achiziționat armament de ultimă generație, corvete și remorchere și vor primi îmbunătățiri și alte nave militare.

"Acordăm o atenție deosebită modernizării flotei militare. În primul rând, în această toamnă, vor intra în procesul de modernizare, etapa a doua, cele două fregate, modernizarea însemnând dotarea cu aparatură electronică de ultimă generație, cu aparatură de război electronică de ultimă generație și dotarea cu armament de ultimă generație. Ne străduim să obținem alocația bugetară și pentru repararea și modernizarea submarinului Delfinul, dar și pentru achiziționarea noilor corvete ce vor intra în dotarea Forțelor Navale Române", a declarat Mircea Dușa.

Acesta a adăugat că licitațiile vor fi organizate cât de curând.

"Am alocat deja banii pentru a putea declanșa procedurile de licitație, valoarea investiției va rezulta în urma licitației", a mai spus ministrul. 

Comentează știrea

dana
10 august 2015
timp liber

Avem nevoie foarte urgent de persoane ambitioase si calme,doritoare de castiguri suplimentare si rapide in timpul lor liber,intr-o activitate de mare viitor.Reprezentam un proiect aflat acum in plina dezvoltare si vrem sa colaboram cu oameni preocupati de viitorul lor.ESTI INTERESAT? Cere acum detalii la e-mail:[email protected]

beberatm
16 august 2015
1 aprilie

Asa ziceau si cand le au adus din Anglia.dar voi continuati sa scrieti prostii

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7351 secunde