Fratele lui Randi, reținut pentru evaziune fiscală

163
Fratele cântărețului Randi, Alexandru Ropcea, a fost reținut marți pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, sub acuzația de evaziune fiscală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliție.

Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut ca Randi, component al trupei Morandi, a declarat anterior, la ieșirea din sediul Poliției Ilfov, că nu a făcut nicio evaziune fiscală, iar faptul că este cercetat nu înseamnă că este vinovat, precizând că el și fratele lui sunt suspectați, nu acuzați.

Randi și fratele acestuia au fost audiați la sediul Poliției Ilfov, în urma perchezițiilor care au avut loc marți, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul a fost evaluat la aproximativ 100.000 de euro.

Cântărețul a declarat, la ieșirea din sediul Poliției Ilfov, că este nevinovat și că le-a spus anchetatorilor că nu știe nimic despre evaziunea fiscală, că el face muzică de dimineața până seara în studio. Artistul a adăugat că nu a semnat niciun contract, el fiind în firmă "doar cu numele".

"Eu nu mă ocup cu nimic (în firmă, n.r.), eu sunt cu numele acolo, am finanțat, e o afacere de familie. Fratele meu e împuternicit. Nu suntem acuzați, suntem suspectați, nu suntem vinovați, suntem cercetați", a spus Randi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.144 secunde