€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

FOTO-VIDEO / Pieton lovit pe trecere, pe bulevardul Mamaia. "Victima a sărit pe capotă"

Ştire online publicată Luni, 27 Noiembrie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Un tânăr a fost rănit în timp ce traversa trecerea de pietoni, pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța. Potrivit primelor informații, șoferul aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, din cauza neatenției, a accidentat ușor un pieton. 


Martorii spun că șoferul avea viteză, drept dovadă fiind urmele de frână lăsate, 10 metri înainte de trecere și câțiva metri pe trecere. “Pietonul a avut noroc pentru că a avut prezență de spirit și a sărit pe capotă. După impactul cu mașina, tânărul s-a ridicat singur, însă era puțin rănit, mai mult amețit. Eu cred că avea aproximativ 70 de km/h”, spune Vlad N., martor al accidentului.   Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7532 secunde