FOTO-VIDEO ȘOCANT / Șofer ROMÂN, ACCIDENT CUMPLIT în Franța! A rămas la volan, cu PICIOARELE RUPTE, până a fost descarcerat!

4264

Articole recomandate

Un șofer de TIR din Tg-Jiu a fost implicat, noaptea trecută, într-un cumplit accident de circulație în Franța. Autotrenul pe care-l conducea a intrat cu într-un pilon de sprijin al unei șosele ce traversează autostrada A39 care leagă orașele Lyon și Dijon.
Potrivit primelor informații, atât șoferul din Tg-Jiu, cât și colegul său de echipaj, sunt în stare gravă în spital cu multiple traumatisme. De altfel, în lipsa unor informații certe de la firma angajatoare, printre șoferii români au circulat mai multe zvonuri despre starea celor doi colegi ai lor. La un moment dat s-a speculat chiar că unul dintre șoferi a murit, iar cel din Tg-Jiu se află în comă și are picioarele rupte, scriu cei de la gorj-domino.ro.




Conform șoferilor români care au trecut prin locul în care a avut loc accidentul, cauza acestuia ar fi fost oboseala la volan. Tragicul eveniment scoate din nou pe tapet problemele cu care se confruntă șoferii români de TIR angajați la firme din Europa pentru transporturi internaționale. "Firma la care lucrăm se numeste Trota și are sediul în Lieida, Spania. Lucrăm pe contracte de România și ne aleargă foarte mult șefii de trafic", ne-a declarat unul dintre șoferi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9575 secunde