FOTO / Protestatarii din Constanța, LOVIȚI CU OUĂ

15681
9
FOTO / Protestatarii din Constanța, LOVIȚI CU OUĂ - 24099468164621190540158950568746-1511723586.jpg

Articole de la același autor

Protestatarii din Constanța au fost loviți cu ouă aruncate de la etaj, în drumul lor spre sedul PSD. Incidentul a avut loc între Casa de Cultură și Universitatea Andrei Șaguna.



"Un gest de lașitate la protest. A aruncat cu un ou de la etaj și s-a ascuns în întunericul propriei case. Un nemernic. Sau o nemernică. Noi protestăm pașnic, nu aruncăm ca lașii în cei care nu sunt de acord cu noi", este de părere unul dintre protestatari.



Comentează știrea

DISPRETUITUL
26 noiembrie 2017
CONSTATARE !

ÎN CAMPANIILE ELECTORALE UNII OAMENI CU GĂLEȚILE : PORTOCALII, ROȘII ȘI GALBENE PLINE CU ALIMENTE ȘI ÎNTRE CAMPANIILE ELECTORALE SUNT MITINGURI CARE ÎNLOCUIESC GĂLEȚILE : PORTOCALII, ROSII ȘI GALBENE CU 50 LEI DE PERSOANĂ ȘI 30 LEI PENTRU UN CÂINE SAU CU, CARE ANIMAL MERG LA MITING !? ORICUM TOT MITĂ SE NUMEȘTE AȘA CEVA, CĂ SE ÎNTÂMPLĂ / PETRECE CEVA NECURAT ÎN SPATELE CELOR DOUĂ PRACTICI, SĂ LE FIE RUȘINE CELOR CARE DAU ȘI CELOR CARE IAU, SE MURDĂRESC PENTRU CEVA JOSNIC, PENTRU MICI ȘI PĂTATE GOLĂNII ALE GOLANILOR DIN ROMÂNIA ȘI DIN AFARA ROMÂNIEI, SE FOLOSESC DE OAMENI PENTRU ALE LOR SCOPURI MÂRȘAVE !? OAMENI BUNI, NU MAI FACETI PE PLACUL CELOR MARSAVI, INTELEGEM CA VIN SARBATORILE SI AVETI NEVOIE DE BANI, DAR BANII ASTIA ATRAG DISTRUGEREA ROMANIEI SI BINELE UNOR SARLATANI, ASA CUM SE PETRECE IN CAMPANIILE ELECTORALE CAND ACEIASI SARLATANI CA SA ISI VADA VISUL CU OCHII DAU PRODUSE ALIMENTARE IN GALETI : PORTOCALII, ROSII SI GALBENE DUPA CARE PATRU ANI, SUNT FERICITI : FURA, HOTIILE, FURTISAGUL, AMANTLACURILE, IMBOGATIREA FARA MARGINI, CONCEDIILE LE PETREC IN ZONE INDEPARTATE ROMANIEI SI POPORUL ROMAN SUFERA DE PE URMA SARACIEI CRUNTE, OAMENI BUNI, TREZIȚI-VĂ, DIN SOMNUL CEL DE MOARTE !

NITULESCU
26 noiembrie 2017
In casa mi-e cald si bine, tu sa strigi si pentru mine

In casa mi-e cald si bine, tu sa strigi si pentru mine

Mihaita
26 noiembrie 2017
Proteste

Pe mine ma scarbeste clasa politica actuala...indiferent cine este sau cine sunt in spatele acestor proteste...tot aceiasi oameni politici vor castiga mereu...de ce a trebuit sa moara atatia oameni nevinovati in clubul Colectiv ca sa fie inlocuit Ponta? Si dupa atatia ani de la tragedie sa ne intoarcem in acelasi punct.....

Liviu Burebista
27 noiembrie 2017
Soros plateste bine....

Oameni buni, stimati protestatari. De ce nu iesiti sa protestati ,ca se defriseaza padurile , ca 40% din terenul arabil al tarii a ajuns in proprietatea strainilor? Ca zacamintele de petrol si gaze nu mai sant ale noastre? Ca Rosia Montana nu mai este a noastra? Ca nu mai avem armata sa ne aparam? Ca nu mai avem flota maritima? Sa protestam inpotriva UE ca vrea sa ne bage pe gat , cote de invadatori musulmani. Sau cele enumerate de mine mai sus, nu figureaza in agenda lui George Soros?

Fanul lui Vanghelie
27 noiembrie 2017
protest

Dumneata de ce nu faci un protest pentru cele enumerate in postare? Poate langa dumneata se mai aduna 1000-5000-50000.. :) Astepti sa te plateasca cineva pentru a protesta pentru ceea ce dumneata consideri ca e necesar sa te revolti? Daca eu maine fac un protest langa casa dumitale ,un protest ca nu mai avem flota, dumneata astepti sa te platesc ca sa vii alaturi de mine?Te astept maine la un protest impotriva defrisarilor de paduri... vezi , sa vii si cu bunica, catelul si pisica... Pentru dumneata am https://www.olx.ro/oferta/balegar-putred-ID4a5sE.html#909ac4dea4. Pentru bunica o plasa cu alimente, pentru caine 15 kg hrana https://www.emag.ro/hrana-uscata-pentru-caini-bosch-miel-si-orez-15kg-109769/pd/DK14JBBBM/, iar pentru pisica 4 kg http://www.zooplus.ro/shop/pisici/hrana_uscata_pisici/hills_prescription_diet/metabolic/462154?rrec=true

Răspuns la: Soros plateste bine....
Adăugat de : Liviu Burebista, 27 noiembrie 2017
Oameni buni, stimati protestatari. De ce nu iesiti sa protestati ,ca se defriseaza padurile , ca 40% din terenul arabil al tarii a ajuns in...
Tschiesche
27 noiembrie 2017
Raspuns

sa le fie rusine! Daca nu isi doresc o Romanie fara corupti, o Romanie mai buna atunci ssa stea in casa, la caldurica si sa respecte dreptul celorlalti de a-si dori o viata mai buna!

AndreiR
27 noiembrie 2017
asa oras, asa oameni

Un oras plin de tembeli, un oras paralizat de mafie, de hoti, un oras manelizat, un oras plin de mediocri, un stat in stat al mafiei. Nu v-ati saturat de hoti, slugoilor? Nu va duce capul sa ganditi singuri, sa aveti discernamant, sa aveti demnitate si onoare, sa cereti drepturi, respectarea legilor, sa impuneti respect? Cel mai oropsit si mai izolat oras, cel mai murdar si subdezvoltat, megeti prin tara- Timisoara, Oradea, Sibiu, Cluj, sa vedeti cum arata orase de provincie, fara port comercial, fara aeroport, fara litoral, fara cazino, cat de curte sunt, ce oameni civilizati, ce dezvoltate sunt, orasul asta, Constanta se pabuseste pe noi, iar voi, idiotilor, aruncati cu ora si-i huiduiti pe acei oameni, o mana de oameni corecti si educati care cer dreptate si respectarea unor valori! Treziti-va, putorilor, slugoilor, pana nu este prea tarziu!

Jjj
28 noiembrie 2017
Către revoluționari !

Cei din Cluj, Timișoara, Oradea, Sibiu, Arad....,adică lumea orașelor din centrul și vestul României, au făcut mai multe revoluții decât cei din restul României ?! Să fim serioși, totul a fost posibil, datorită faptului că o parte a țării acesteia, mult timp a fost sub influență occidentală și cealaltă parte a fost sub influență estică, orientală așa că diferența se simte, totul așa are să rămână și pe mai departe, așa că nu mai caracterizați oamenii neamului vostru / noastru, ca fiind putori și așa mai departe, mai bine adresați aceste expresii acelora care de 30 de ani ne conduc țara și defapt nu au nimic în comun cu România, adică, spuneți-le, adresați-vă astfel de cuvinte : putori, bestiilor cu chip de om, hoților, pungașilor, derbedeilor, excrocilor, mulți dintre politicieni au amante / mai tinere decât copii lor, cei care azi ieșiți în stradă sunteți copii noștri, adică sunteți copii noștri, ai acelora, care cu aproape 30 de ani în urmă, am ieșit în stradă pentru o viață mai bună, pentru noi toți, dar unde am ajuns cu toții, nicăieri, dezvoltarea părții centrul - vestică a României și sub dezvoltarea părții central - estică a țării noastre, nu a constat în revoluționarismul unora și altora, ci sunt alte probleme mult mai profunde pe care nimeni, nu ni le descoperă și ne lasă ca să ne urâm, jignim unii pe alții și pentru acest fapt, să le fie rușine, pentru că lupta lor este dezbinarea poporului român, prin toate mijloacele, adică caracterizându-ne în fel și chip : popor leneș și puturos, că suntem creștini ortodocși și nu catolici..., că suntem demodați, înapoiați, dogmatici, comuniști de parcă poporul român și-a dorit așa ceva vreodată, defapt conducătorii dea lungul istoriei noastre, au fost care au trădat interesele neamului românesc și asta pentru ca ei să trăiască bine, liniștiți și cu averile bine protejate, exemplu : regii, unii președinți după așa zisa revoluție din 1989 și până în prezent, păcat pentru sângele vărsat de zeci și sute de ani, că, cei care au vărsat sângele, nu au fost conducătorii, ci oamenii de rând ai acestei țări și voi cei care ați ieșit în stradă dați cu "biciul" tot în amărâții acestei țări care, cu sângele lor și a străbunilor, s-a scris istoria neamului românesc, vă rog, gândiți-vă bine când jigniți și pe cine jigniți, vă rog, jigniți pe parveniții neamului românesc, adică pe : politicienii de la nivel local și național și pe cei care acum și dintotdeauna stau bine, nevăzuți și doar dirijează și manipulează oamenii de 30 de ani și..... !

Liviu Burebista
28 noiembrie 2017
pt fanul lui Vanghelie

Esti la fel de inteligent ca Vanghelie. Ai citit multe ALMANAHE ca sa ajungi la nivelul asta de inteligenta?

Răspuns la: protest
Adăugat de : Fanul lui Vanghelie, 27 noiembrie 2017
Dumneata de ce nu faci un protest pentru cele enumerate in postare? Poate langa dumneata se mai aduna 1000-5000-50000.. :) Astepti sa te plateasca...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5867 secunde