FOTO. Impact frontal între două autoturisme! Șoferii au fost transportați la spital

1602
FOTO. Impact frontal între două autoturisme! Șoferii au fost transportați la spital - accidentmasinigalexandrescu2-1549267458.jpg

Articole recomandate

Două autoturisme s-au ciocnit frontal în această dimineață, după ce un șofer intrat în depășire a pierdut controlul volanului după ce a intrat în depășire. Incidentul a avut loc pe strada Grigore Alexandrescu din Timișoara, zona Mehala, scrie debanat.ro


Șoferul în vârstă de 32 de ani venea dinspre strada Cloșca, atunci când s-a tamponat cu un autoturism în care se afla în bărbat în vârstă de 47 de ani. Ambii șoferi au fost transportați la spital, fiind răniți, unul fiind preluat de o ambulanță SMURD, iar celălalt de SAJ.

"Un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism pe strada Grigore Alexandrescu, dinspre strada Cloșca, iar la un moment dat a executat o manevră de depășire, a pierdut controlul autoturismului și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe sensul acestuia de mers", a declarant Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Pompierii au intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și șase subofițeri. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Facebook / Info trafic jud. Timiș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4082 secunde