FOTO / ALERTĂ! TREI COPII DISPĂRUȚI DIN TECHIRGHIOL, GĂSIȚI ÎN STAȚIUNEA MAMAIA!

670

Articole de la același autor

Vineri, în jurul orei 09.40, poliţiştii orașului Techirghiol au fost sesizaţi cu privire la dispariţia a trei minori, IUSEIN GHIUNEY, ALI GELIL, ambii de 7 ani și ISMAIL SAIN, în vârstă de 8 ani, toți din orașul Techirghiol.
 La data de 17 iunie, în jurul orei 11.00, cei trei minori au plecat, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent. 
Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei trei minori sunt verișori și locuiesc cu toții în același imobil, împreună cu familiile lor. Familiile au posibilități financiare reduse. 
La data dispariției, unul dintre minori purta haine de culoare închisă, cel de-al doilea pantaloni negri și o bluză albă, iar al treilea minor purta pantaloni de culoare deschisă și bluză neagră cu mâneci albe.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu minorii dispăruți, sunt rugaţi să contacteze Poliția orașului Techirghiol sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.




Din primele cercetări, copiii au urcat intr-un autobuz care s-a îndreptat către Eforie...s-au transmis semnalmentele acestora către toate structurile de politie, se fac căutări în zona Eforie, cu câine de urmă.


Aproximativ 40 de polițiști, cu criminalist și câine de urmă, participă la căutare celor 3 minori, în special pe raza localităților Eforie, Agigea, Lazu, dar și in municipiul Constanța. În activități sunt angrenați și jandarmi și polițiști locali.


UPDATE. Minorii au fost găsiți, vineri, 18 iunie, în jurul orei 14.00, în partea de nord a stațiunii Mamaia. Aceștia nu au fost victimele niciunei infracțiuni, le-au spus oamenilor legii că voiau doar să se plimbe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6451 secunde