FOTO / ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA! SUNT DOUĂ VICTIME! - UPDATE

1093

Articole de la același autor

Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, la ieșire din Valu lui Traian, spre Constanța. Din primele informații, o persoană este încarcerată. 


UPDATE -  Conform informațiilor de ultim moment, sunt două victime. Un bărbat de 50 de ani a suferit multiple traumatisme, iar o femeie de 21 de ani a fost rănită și ea. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijirile medicale necesare. În coliziune au fost implicate două autoturime. 


Oficial de la Poliția Constanța


La data de 28 octombrie a.c , ora 13.55, o femeie, n vârstă de 74 de ani, a condus un autoturism Peugeot pe DN 3, dinspre Valu lui Traian către Constanța, iar la km 251 a efectuat manevra de întoarcere neregulamentară pe marcajul dublu continuu, fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism Mercedes condus de o femeie, in vârstă de 31 de ani. A rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat, în vârstă de 48 de ani, din primul autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a unei tinere, în vârstă de 21 de ani din același autoturism. Ambii răniți se aflau pe bancheta din spate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4948 secunde