FOTO. A ÎNCEPUT DEMOLAREA GARAJELOR, LA CONSTANȚA! Vom avea parcări, în loc

1803

Articole de la același autor

Direcția Generală Poliția Locală Constanța a demarat în data de 01.10.2018 o campanie de eliberare a domeniului public sau privat al unității administrativ-teritoriale de construcțiile provizorii de tip garaj în scopul creării mai multor locuri de parcare sau după caz pentru aducerea terenului la starea inițială.


Această campanie s-a concretizat în identificarea deținătorilor legali ai garajelor, întocmirea somațiilor, a referatelor de demolare, continuând cu desființarea pe cale administrativă pentru construcțiile nelegale.


De asemenea, au fost remise adrese către SC Confort Urban în vederea stabilirii unor soluții pentru generarea de locuri de parcare în calitate de administrator al tramei stradale.


În acest sens, în perioada 01.10.2018- 06.11.2018, au fost desființate un număr de 63 de garaje din municipiul Constanța.


"Precizăm că acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța.
Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus de către polițiștii locali, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia în funcție de caz.", anunță Poliția Locală. 


Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000-100.000 lei și cu măsura complementară de desființare, în conformitate cu prevederile art.26, alin.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9298 secunde