Fostul viceprimar de la Tuzla a fost arestat

750
1
Fostul viceprimar  de la Tuzla a fost arestat - primar-1349818522.jpg
Tribunalul Constanța a decis! Marian Sărăcilă, de 55 de ani, fostul viceprimar de la Tuzla, Dorin Sărăcilă, de 25 de ani, Bogdan Slovinschi, de 26 de ani, și Gheorghe Peneoașu, de 36 de ani, au fost arestați, ieri. Cei patru sunt acuzați pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea gravă a ordinii și liniștii publice și tentativă la omor calificat. 


Primii trei inculpați au fost arestați pentru 29 de zile, cel de-al patrulea inculpat fiind, în conti-nuare, dispărut, iar pe numele său s-a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Pedeapsa prevăzută pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulbura-rea gravă a ordinii și liniștii publice este închisoarea de la 2 la 7 ani, iar pentru tentativă de omor calificat este închisoarea de la 7 ani și jumătate la 12 ani și jumătate.

Reamintim că, pe data de 30 septembrie, după o șicanare în trafic, fostul viceprimar de la Tuzla, Marian Sărăcilă, a luat la bătaie un grup de motocicliști. Incidentul a degenerat în momentul în care Sărăcilă a pus mâna pe telefon și a chemat întăriri. Cei trei, chemați de fostul viceprimar, au venit înar-mați cu bâte și răngi și i-au snopit în bătaie pe motocicliști. 


Comentează știrea

REPORTERII DE LA ZIARUL DE MAINE
10 octombrie 2012
Atac in stil mafiot si Presiuni ilegale la ANR

Atac in stil mafiot si Presiuni ilegale la ANR reporterii nostri au capatat acces la informatii top secret privind demiterile si sefilor ANR aflate cel mai probabil in posesia SRI intitulate fictiv de noi Raport SRI privind destabilizarea structurilor statului ANR si amenintari la adresa sigurantei nationale O.Cojocea sef serviciu Tehnic- demisie D.Coval sef serviciu resurse umane –demisie;Banita sef Juridic –demisie ;Branza P. Director General ANR demis din functie;C. Matei. Director General ANR demis din functie;E. Olteanu Director General ANR intermar inlocuit din functie;Berescu Director General ANR interimar inlocuit din functie P. Chirobocea –Sef siguranta Navigatiei demisie(pensie);N. Grosu – Sef audit demisie(pensie)Demisie In prezent se fac Demiteri mascate a in jur de 50-70 Sefi servicii si capitanii din ANR prin organigrama schimbata de 2 ori in mai putin de 19 zile: DIRECTOR DIRECTIE INAMTRICULARI;TEHNIC;JURIDIC;SIGURANTA NAVIGATIEI;SEF SERVICIU pentru IT;VTS; RESURSE UMANE;CONTABILITATE;TEHNIC;ADMINISTRATIV;SIGURANTA NAVIGATIEI –CAPITANII ZONALE;CAPITAN SEF CONSTANTA TULCEA , GIURGIU , DROBETA, GALATI, AVIZARI PRODUSE NAVALE, INSPECTII TERMINALE,BIROU SAR ,BIROU POLUARE SEF DEEPARTAMENT CAPITANII MARITIME, SEF DEEPARTAMENT CAPITANII DUNARE MARITIME SEF DEPARTAMENT CAPITANII DUNARE

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2384 secunde