Fostul șef ANAF, Sorin Blejnar, 5 ani de închisoare

254
Fostul șef ANAF, Sorin Blejnar, 5 ani de închisoare - sorblejnar0508730001018000284266-1465479231.jpg

Articole recomandate

Sorin Blejnar, fostul șef ANAF, a primit 5 ani de închisoare în Dosarul Motorina, anunță Realitatea Tv. Totodată, și soții Radu și Diana Nemeș, cunoscuți după ce au fost extrădați din America, unde se ascundeau într-un buncăr de lux, au fost condamnați în același dosar.

XXX


Procurorii au cerut marți, 10 mai, la ultimul termen din acest dosar, judecătorilor de la Curtea de Apel București condamnarea fostului președinte al ANAF Sorin Blejnar la 15 ani închisoare, în dosarul în care acesta este judecat alături de soții Radu și Diana Nemeș pentru complicitate la evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat, scrie Agerpres.

Sorin Blejnar și soții Radu și Diana Nemeș au fost trimiși în judecată de DNA în iulie 2014, prejudiciul în acest caz fiind de 56 milioane euro.

În același dosar au fost trimiși în judecată Viorel Comăniță, fost director la Autoritatea Națională a Vămilor (ANV) și vicepreședinte al ANAF; Florin Dan Secăreanu, ofițer de poliție în cadrul MAI — Direcția Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5601 secunde