Fostul șef al Poliției Rutiere, trimis în judecată

278
Fostul șef al Poliției Rutiere, trimis în judecată - politiarutieranusivamaianuntaact-1434114220.jpg

Articole recomandate

Fostul șef al Poliției Rutiere, Lucian Diniță, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat de trafic de influență, după ce a primit de la un om de afaceri produse alimentare (un miel, doi curcani și 5 kg de păstrăv), pentru a interveni în favoarea acestuia în vederea redobândirii unui permis de conducere.


Concret, Lucian Diniță a realizat demersurile efective la nivelul Serviciului Rutier Vâlcea, serviciu implicat în procedura de dispunere a reducerii perioadei de suspendare a dreptului de conduce autovehicule.

Ulterior, în data de 19 aprilie 2012, omul de afaceri s-a prezentat la Serviciul Rutier Vâlcea, unde a susținut testul pentru verificarea cunoștințelor în vederea reducerii perioadei de suspendare, pe care l-a promovat.

În consecință, la data de 21 aprilie 2012, Serviciul Rutier Vâlcea i-a restituit acestuia permisul de conducere. Pentru "ajutorul" acordat, Lucian Diniță a primit de la omul de afaceri produse alimentare în valoare de 672,5 lei: un miel, doi curcani și 5 kg de păstrăv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5198 secunde