Fostul șef al POLIȚIEI CONSTANȚA, Valentin Burlacu, bun de plată! Un fost subordonat i-a pretins daune morale

474
Fostul șef al POLIȚIEI CONSTANȚA, Valentin Burlacu, bun de plată! Un fost subordonat i-a pretins daune morale - burlacuvalentin7-1379335864.jpg

Articole de la același autor

Fostul șef al Poliției Constanța, comisarul șef Valentin Burlacu, a pierdut un proces intentat de un fost subordonat și trebuie să plătească, în solidar cu instituția în fruntea căreia s-a aflat, daune morale de 5.000 de lei. Fostul subordonat a pretins această sumă pentru că a fost retrogradat din funcție retroactiv și i s-a oprit din salariu în mod ilegal. 

Astfel, pe 23 ianuarie 2012, prin dispoziția fostului șef al IPJ Constanța, nr. 730050, polițistul constănțean a fost retrogradat din funcția de ofițer principal I în cea de ofițer I și i s-a diminuat coeficientul de salarizare, dar atenție (!), cu începere din data de 1.05.2010. Adică fix de la data la care fusese promovat, considerându-se că decizia respectivă a fost greșită.

În consecință, polițistul susținut de sindicatul din care face parte a depus o plângere în atenția magistraților Tribunalului Constanța, Secția Contencios Administrativ, care i-au dat câștig de cauză.

În prezent, sindicaliștii care-l susțin pe polițist pretind plata daunelor morale de la cms. șef Valentin Burlacu.

Mai multe informații în ediția de mâine. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Criză de chipiuri pe străzile din Constanța!
Pagina a fost generata in 0.4992 secunde